Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева са на седмото небе от щастие, семейството им скоро ще се увеличи!

Невероятна новина съобщи прекрасната Алекс Сърчаджиева, а половинката й Иван Ласкин отново не сдържа сълзите си. А и кой би го направил, когато разбере, че скоро семейството му ще се увеличи с още един жадуван член?! Това разкриха близки на чаровната актриса, пред които тя споделила тайната си, че има огромна вероятност вече да е бременна.

"Алекс и Иван имат своята прекрасна София, както и голямата дъщеря на Ласкин - Люба. От известно време обаче не спираха да повтарят, че са решили да имат още едно дете, а Алекс все по-често говореше за това. Преди няколко дни тя дойде в театъра тайнствено усмихната и след сума ти уговорки, склони да признае, че има вероятност да е бременна", разказват приятели на щерката на голямата Пепа Николова.

[caption id="attachment_334170" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева вярва, че може вече да е бременна[/caption]

Ако новината действително се потвърди, то Алекс Сърчаджиева е бременна в първите седмици от бременността си, тъй като споделила, че цикълът й закъснява. Актрисата още не е ходила на лекар, но не се сдържала и първо признала подозренията си на любимия си Иван Ласкин. Не е нужно да обясняваме, че актьорът буквално полудял от радост и за пореден път се разплакал от вълнение.

Второто дете на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева е планирано от доста време като в последните си интервюта актрисата винаги признаваше, че иска да роди братче или сестриче на малката София. Любовта й към Иван Ласкин е толкова силна, че Алекс Сърчаджиева го определя като най-голямото щастие и късмет в живота си, заедно с тяхното дете.

"Дай Боже подозренията на Алекс да са верни и двамата скоро да станат родители на второ прекрасно детенце като Софи! Но дори и Алекс да е прибързала в заключенията си, то няколко месеца не са от значение, защото двамата упорито работят за дете и то от няколко месеца. Тези хора са прекрасни и като професионалисти, и като личности. Дано имат не едно, а още три деца, защото те със сигурност ще са най-големите щастливци с родителите си", пожелават приятели и колеги на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева.