Случи се. Тя е бременна. В действителност мнозина го очакваха по-рано, предвид факта, че тя имаше доста връзки (макар и мимолетни) още докато беше във "Фермата". Да, говорим за Даяна Ханджиева, която тези дни чукна 30 години бременна. Самата тя съобщи за това със снимки в мрежата, а колежки и дружки се юрнаха да честитят.

След редовите поздрави обаче тема номер едно стана въпросът - кой е бащата на бебето? Знаем, че Даяна направи кофти впечатление на зрителите във "Фермата", където се заусуква и се загаджи с двама.

Честито: Актрисата Даяна Ханджиева чукна 30 год. бременна! (не е за вярване кой е бащата - СНИМКИ)

Първият бе фокусникът Данчо, с когото го караха романтично известно време, но после Даяна го разкара, защото хлътна по по-мъжествения и леко "агресивен" тип Петър. Петър, който е пилот, се позабавлява малко с Ханджиева, но после й показа червения картон.

Честито: Актрисата Даяна Ханджиева чукна 30 год. бременна! (не е за вярване кой е бащата - СНИМКИ) - Снимка 2

И... ето я истината. Не е за вярване, но таткото на бебето е бившият приятел на Даяна - Кристиян Ставрев. Кристиян е баскетболист, с когото тя имаше връзка и с когото скъса преди "Фермата".

Честито: Актрисата Даяна Ханджиева чукна 30 год. бременна! (не е за вярване кой е бащата - СНИМКИ) - Снимка 3

Двамата отново се събраха и мнозина правят евала на Кристиян, че и паметник искат да му вдигнат приживе затова, че е прибрал обратно Ханджиева.

"Да ме прощават, ама такава въртиопашка, дето не я знаеш кога и какво ще направи, да не ти е в къщата. Много смел е тоя баскетболист", коментират в мрежата.