Победителката в Биг Брадър е изплашена и пред нервен срив!

Победителката в Биг Брадър ол Старс Златка Димитрова е уплашена и изправена пред нервен срив. И то точно през празничните дни, които обаче за нея се очертават черни. Защото най-голямата й съперница в лицето на законната съпруга на любовника й Миро проговори. Жената не издържа на показността, с която Черната Златка се подиграва с нея пред обществото и реши да действа.

Запознати разкриха не само, че съпругата на Миро категорично отказва да се разведе с него, но и това, че преди няколко дни тя лично е позвънила на Златка и е изляла целия си гняв. Обидената жена настоятелно помолила бургаската хубавица да спре да се занимава с нея пред медиите и нещо повече - да остави мъжа й на мира.

zlati_miroСлед дълъг размисъл законната половинка на Миро пожелала да даде шанс на брака си, най-вече заради малкия си син, на когото цялата тази показност около баща му влияела зле. Заради спокойствието на детето си, рогоноската преглътнала егото си и настояла Миро да се прибере вкъщи по празниците, за да бъде до хлапето.

Както може да се предположи, Злати е пред истерия, тъй като е нормално децата да са приоритет на всеки баща. Решението на Миро за Новогодишната нощ ще бъде показателно. Ако той действително избере дома и сина си, то приятели на Злати са убедени, че това ще бъде началото на края за отношенията им.