Годжи се издъни яко

Популярният водещ и музикант на Слави Трифонов е хванат да кара къркан до козирката във Враца. Годжи шофирал доволно наквасен  и това дало повод свидетели да алармират на дежурния телефон 112.

Ченгетата го пипнали и го свалили от автомобила. Годжи бил седнал зад волана след запой и дрегерът отчел граници, които обаче се оказали допустими при новите правила на шофиране.

Тази била причината музикантът за не влезе зад решетките, като това се случи с топ готвача Андре Токев.

Освен това популярният изпълнител не е катастрофирал, нито причинил пътно-транспортно произшествие на пътя. Най-вероятното наказание, което ще отнесе врачанецът е отнемане на шофьорската книжка. И това само в най-лошия вариант, прогнозират спецове.

Нещо се случва с Годжи, тревожат се близки до зевзекът. В последно време той надебеля драстично, като дори си скъса ризата, когато даваше интервю на живо. Сега отново се върнал към старите си навици-пиенето, което в един момент може да му „изяде главата“, тревожат се роднини.

Годжи се разведе с първата си съпруга, защото й кръшкаше. След разводът през кревата му минаваха един куп млади и засукании красавици.След като се загаджи с 23-години по-младата си жена, която му роди дъщеричка, той се кротна. Музикантът сбъдна и мечтата й за магазинче за биохрани, но заради инфлацията то хлопна кепенци.

Според клюката Надя все още вехнела по стария си приятел, затова нещата между нея и Годжи скърцали.

Източник: Лупа.бг