Наско от БТР или Атанас Пенев, както е цялото му име, изживява кошмарни дни!

Чаровникът на българския рок Наско от БТР изживява трудни дни. Той остана напълно сам за пореден път, след като годеницата му Ивана си събра "бохчата" и го изостави, това разкриха близки до музиканта с огромния глас.

Атанас Пенев, както е пълното име на Наско от БТР, не могъл да повярва на очите си като видял, че приятелката му си е стегнала куфарите. Двамата живяха под един покрив няколко години, но точно това обаче е причината всичко да приключи.

[caption id="attachment_356107" align="aligncenter" width="300"]Наско от БТР Наско от БТР се провали с голямата си любов[/caption] Припомняме, че за сватба между Наско от БТР и оперната певица Ивана, която е сръбкиня и невероятна красавица, се заговори още преди четири години. Нещата обаче си останаха така - само с говоренето. До сватба не се стигна, а на Ивана й дошло до гуша да чака, разкриха колеги музиканти на Атанас Пенев, научи Kliuki.bg.

"Жал ни е за Наско, защото е голям приятел и голям мъж, но разбираме и Ивана. Откога се е заговорило за тая пуста сватба, ама йок - реални действия никакви. Май на Наката не му се минава отново под венчило, но тогава не трябваше да дава напразни надежди на момичето. Защото си ги знаем жените - дай им булчински рокли и ги остави", коментират столични рокаджии.

Преди време Наско от БТР беше женен за гримьорката Силвия, от която има дъщеря, но двамата така и не успяха да се спогодят и се разведоха. В момента са в приятелски отношения, но след развода Атанас Пенев се зарекъл, че не ще да слуша за сватби и Менделсон. Не така обаче си представяла бъдещето на връзката им хубавата Ивана. Сръбската певица е доста по-млада от Наско и нямала неговия опит с брака, разводите и прочие. Затова и в крайна сметка двамата не успели да стигнат до компромис и разбирателство по въпроса, а Ивана си тръгнала от общото им жилище. Дали все пак Атанас ще размисли и най-сетне ще коленичи пред нея с пръстен, за да си я върне, със сигурност ще разберем.