Венета Райкова не може да повярва, че има такива хора...

Венета Райкова се разплака в ефир. Водещата на „Горещо” не можа да сдържи сълзите си. Русата фурия неудържимо се разхълца пред зрителите си като обясни, че над нея тегне черна прокоба, съобщи HotArena.net.

 Ходила при ходжа, който й показал, че някой и е направил магия. И това не бил кой да е, а колежка от конкурентна телевизионна медия. Коя обаче е тя, ясновидецът не пожелал да посочи.

Венета Райкова надълго и нашироко обясни пред зрителите си как чародея е разбрал за стореното. Всичко от „а” до „я” било документирано от нейните оператори и дори целия ритуал бил пуснат едно към едно в едно от късните й предавания. Спецът по разгадаване на тези проклятия извършил тайнствен обет с  броеница. Първоначално мънистата от нея били наредени в стройна редица, като войници. Щом обаче тя докоснала масата, мигом се увила във възел, който не успял да се развърже от ходжата, разказва сащисаната телевизионерка. Венета Райкова твърди, че това бил убедителен знак за ясновидецът, че над нея тегне зла прокоба, някой умишлено й е направил магия, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_312099" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова[/caption]

След като поискал да узнае рождената й дата, както и имената на майка й, ходжата установил, че стореното е заради професионалната й кариера. Целта на съперничката й била да срине воденото от нея предаване. Водещата на „Горещо” добави още, че турският маг я успокоил, че който е сторил злото ще му се върне многократно и самата тя скоро ще чуе за това. Както и ще разбере кой е извършителят. Всичко, което нейната недоброжелателка й е направила ще се върне с чутовна сила над главата й. Но въпреки успокоението, Райкова не може да бъде никак спокойна за бъдещето си.

Съмненията на Венета попаднали на съперницата й от ТВ7 Николета Лозанова.

Брачната половинка на Валери Божинов, която води „Поверително с NL”, се знае, че въпреки триковете си, не успява да задържи предавенето си на върха. То стремително върви надолу по рейтинг. И е напълно естествено тя да желае  това на конкурентката й да се провали с гръм и трясък.

Дали това е истина или поредният трик на измамник, който иска да повиши финансите си като предсказва небивалици на знаменитости се питат потребителите на Интернет. Форумците не се съмняват, че ако това се окаже поредната шарлатания няма как да не лъсне истината. Но все пак горчивото чувство от сълзите на Венета Райкова задълго ще остане в сърцата ни.