Скандалната манекенка Цеци Красимирова нещо не й върви Скоро бившата на покойния мафиот Косьо Самоковеца и на футболиста Гонзо Цеци Красимирова тръгна по ясновидки

Синеоката разбивачка на мъжки сърца била убедена, че над нея висне черна магия и затова потърсила нетрадиционна помощ. Цеци често посещавала и бабата на екстравагантния поп фолк певец Азис, която се славела с това, че гледа в бъдещето. Скоро обаче открила друга нейна колежка, която живеела по-наблизо от Костин брод, а и била много точна в прогнозите.

Врачката гледала на карти Таро и моделката била изключително доволна от нейните пророчества. Дори, твърдят близки до синеоката манекенка правела това, което й нареждала ясновидката. Пророчицата й дала талисман, който я пазел от негативна енергия и от зли очи.

[caption id="attachment_315353" align="alignright" width="225"]Цеци Красимирова се страхува от магии Цеци Красимирова се страхува от магии[/caption]

След като вече няколко седмица той висял неотлъчно на врата й хубавицата твърдяла, че надвисналите над нея черни облаци вече малко по малко се разпръсквали.

Цеци Красимирова била убедена, че жена й е сторила черна магия и това проклятие й носело само злини и то трябвало да се изчисти.

Преди известно време носителката на измислената награда „Модел на десетилетието” била забелязана в скъпарска чалга дискотека да си разменя нежности и горещи ласки с бизнесмен с тъмен бизнес – Иван Алексиев, по-известен като Котарака.

Двамата се усамотили в едно от сепаретата и около тях плътно присъствала охраната на мафиота, но по-късно подпийнали се метнали в лъскавия бял мерцедес на бизнесмена и отпрашили в неизвестна посока, твърдят очевидци от заведението. Иван Алексиев бил щастливо женен, но това никак не му пречело да се размотава из луксозни нощни клубове с вървежни мадами. Последната му забежка била Цеци Красимирова.

Заради това Цеци Красимирова била убедена, че една от жените, които не й желаела доброто била съпругата на Котарака. Благоверната на бизнесмена разбрала за тяхната връзка и много скоро след това отношенията между нея и Алексиев се разсъхнали.

Цеци Красимирова предполагала, че съпругата му е причина за това. Уплашена, за да не пострада и да не урочасат и дъщеря й Джудит, Цеци Красимирова сложила и на нея един талисман да я пази. Той също бил направен специално за малката от същата веща врачка, при която Цеци ходела непрекъснато. Оттогава майката зорко следяла дали го носи и когато дъщеря й забравяла да го сложи, бързала да й го даде, за да не излиза от къщи без него.