Антония и Атанас бяха единствената двойка от "Женени от пръв поглед", която се обичаше и остана заедно, но уви...

Черна прокоба ли тегне над "Женени от пръв поглед" - този въпрос си задават зрителите и най-вече участниците в риалити формата, които преживяха не щастие и искрена любов, а разочарование и болка.

След Гери и Георги, които се разминаха жестоко още в началото и Светлана и Стефан, които пък се нараниха болезнено само месец, след като избраха да останат заедно, дойде и редът на Антония и Атанас.

[caption id="attachment_341772" align="alignright" width="300"]Антония и Атанас Антония и Атанас от "Женени от пръв поглед" също са на предела, ще останат ли заедно?![/caption]

Антония Хаджийска и Атанас Хаджийски бяха единствените, чието семейство изглеждаше наистина стабилно само допреди дни. Но ето, че и тях ги застигна неволята на "Женени от пръв поглед". Драмата на Тони и Наско е ревността. Отдадената съпруга не може да се примири с приятелското отношение на Наско с предишните му приятелки и това я убива.

"Наско е нямал много гаджета. Имал е само няколко, с две от които обаче е в страхотни отношения и постоянно се чуват по телефона, срещат се. Още повече сега, когато се прочу покрай "Женени от пръв поглед" и някак им се вдигна в очите. Той е много добър човек и държи на приятелите си, но Антония ревнува. Тя все повече се страхува, че някоя ще й отнеме Атанас и щастието, а вместо да помогне на връзката й, това я съсипва", разкриват близки познати на бъбривата Тони.

Колкото и да настоявала пред Атанас да зареже миналото и да прекъсне връзките си с бившите, той за първи път не се съгласил. Отсякъл, че девойките са му само добри приятелки и няма защо да ги обижда по този начин.

Позната с характера си, който рядко търпи противоречие, Антония сама застрашава брака си, защото скандалите й с Наско вече са абсолютна реалност. А близките й се страхуват, че ако не успее да се кротне и да стане малко по-блага и разбираща, то тя със сигурност ще е третата и последна развела се от "великото" "Женени от пръв поглед".