Димитър Рачков прекрати връзката си с Анита Димитрова, след като живя с нея близо три години. Три години, в които я хранеше, поеше, въвеждаше я в светските среди на столицата и я "тури" на масата на куп родни випове, които, при други обстоятелства, Анитка щеше да гледа само на снимки.

Защо двамата се разделиха, не е ясно, но Рачков сам обяви решението още на момента. За сравнение ще посочим, че когато скъсаха с Мария Игнатова, пазеха това в тайна. С Анита обаче Митко реши да обяви новината, очевидно доволен и облекчен. А преди дни, на рождения си ден, призна, че обикновено не се лъже в хората, но в един процент от случаите те го изненадват неприятно.

Мнозина бяха убедени, че говори за бившата си Димитрова и явно е било така, като се има предвид, че младата брокерка дори не го е поздравила за празника му. Едно "Честито, бъди здрав!" не е казала на Рачков, благодарение на който хората изобщо разбраха името й.

"Сума народ честити на Митето, колеги, приятели, почитатели, всички. Само Анита се покри и нищо не каза. А можеше поне две думи да обели. Черна неблагодарност е това, при все, че нищо лошо не е видяла от него", коментират източници.

Източник: България днес