Преслава пощуря от внушение

Поп фолк дивата Преслава пощуря заради гледачки. Топ изпълнителката на „Пайнер” вярвала в магии и отрицателна енергия. От известно време, а и от лятното турне на музикалната компания гласовитката непрекъснато се оплаквала от главоболие и неразположение. На едни от последните концерти Преси пребледняла и дори щяла да припадне. Само силният й дух и любовта на феновете я накара да излезе на сцената и да изпее няколко хита, разкриха близки до звездата.

[caption id="attachment_322756" align="alignright" width="300"]Преслава е убедена, че има черна магия Преслава е убедена, че има черна магия[/caption]

Преси била и изключително суеверна и си носила специални талисмани, които криела от всеки. Тя вярвала, че в раздялата с Малката Бирма пръст имали злосторници. Непрекъснатите им кавги поп фолк дивата също отдавала на човешка направа, научи Kluiki.bg.

Припомняме, че Преслава и пернишкият милионер Георги Станоев Малката Бирма се разделиха изключително грозно. Скандалите, заради перманентната ревност на бизнесмена и непокорния нрав на добричлийката екзалтира в бургаски клуб.

Двамата се сбиха, след като Преслава открито флиртуваше с мачовци, а това вдигна на ента степен адреналина на годеника й. Свадата свърши с разцепена вежда от стъклена чаша, която Преслава запрати по Бирмата, а той реши края на спора, като й завъртя здрав шамар.

Затова Преси била повече от сигурна, че човешка злоба и завист турила край на отношенията й с Малката Бирма. Пред свои приятелки певицата не спира да говори за уникалните способности на възрастна ясновидка, която й предсказала бъдещето само срещу кутия бонбони. Бабата й предрекла, че мъж с мустаци ще я открие и коренно ще преобърне живота й.

Припомняме, че Милко Калайджиев е „виновник” за явлението Преслава. Другото нещо, което й предрекла възрастната жена било, че късно ще се омъжи и ще роди само едно момче. Тя заковала възрастта от 35 години, когато Преси щяла да мине под венчило.

Заради последното си неразположение изпълнителката на „Водка с утеха” посетила врачка от Варна, която й казала, че има направена магия от завистливи колежки. За да развали негативната енергия, Преслава се ръснала с четири хилядарки.