Изглежда кулинарното шоу „Черешката на тортата“, е минало на издръжката на чалгаджията Галин. Той плаща на кулинарното предаване, за да кани изпълнители от фирмата му, за да си вдига акциите по този начин. Там първо изгря слабоизвестният за широката публика, но пък иначе симпатичен Адам, а после нежната и крехка Лидия. Според мълвата, причината не е в голямата им популярност, а в договор с продуцента им.

 

Очевидно Галин прави всичко по силите си, за да задмине бившия си шеф Митко Пайнера, когото напусна преди време и основа собствена музикална компания. Добричкият чалгаджия откри страхотен вариант за реклама на бизнеса си чрез „Черешката на тортата“. Прави впечатление, че напоследък в кулинарното шоу влизат хора, които открито промотират бизнеса си или свои нови проекти, което неимоверно навежда на мисълта за платени участия.

Галин също не прави изключение, след като изгря за пръв път в предаването на Манчев преди 3 години, когато основа музикалната си компания. Макар да не показа завидни кулинарни умения, за сметка на това той разказа надълго и нашироко за фирмата си и покани като помощници в кухнята именно Адам и Лидия.

Очевидно именно те двамата са изпълнителите, на които разчита най-много, предвид факта, че сега е уредил техни самостоятелни участия в кулинарното шоу.

 

Няма как зрителите да не са забелязали, че през миналата седмица Адам разказа подробно за работата си със своя продуцент Галин. А и във всички 5 предавания, без оглед на това кой бе домакин, акцентът падаше предимно върху него и закачката му с провокативната Ивка Бейбе. За нея също мнозина се чудиха откъде се е пръкнала в кулинарното предаване, след като е много далеч от добра кулинарка, а и не изпъква с интелектуални качества, че човек да й се възхити поне в това отношение.

 

Събирайки две и две и виждайки какви хора гостуват напоследък в предаването, човек стига до извода, че участието на Адам несъмнено е платено.

Според мълвата пък Ивка Бейбе щяла да участва в предстоящ проект на Нова тв и с „Черешката“ подгрява за него.

 

След участието на Адам, когото клюката свързва с близки интимни отношения с шефа му Галин, дойде ред и на другата му любима изпълнителка – Лидия. За разлика от своя колега, младата певица бе доста мълчалива и дори при най-добро желание от страна на екипа, нямаше как да се превърне в център на внимание, тъй като не прави абсолютно нищо край масата, освен да се усмихва и да опитва по хапка от ястията, за да не напълнее.

 

Макар да е усвоила как да мълчи и да изглежда красива, съгласно правилата на формата, е предвидена вечер и за нея, когато да разкаже подробно за работата си с Галин. Предстои да видим дали и занапред в шоуто ще продължат да се появяват негови изпълнители. Както е известно, част от екипа му е и Дебора, която стана печално известна, след като бе остригана и нарязана с макетно ножче от гаджето си. Ще е интересно да я видим как се вихри в кухнята.

Източник: Уикенд