Тя беше нормална, бе - шушукат хората. Умна, адекватна... докато не се запозна с мъжа си. Мария Игнатова бе сред малкото родни хубавици, които дори и на екран, не се поблазниха да легнат под ножа и да се превърнат в поредната "стока от конвейер". Е, досега...

Откакто се запозна с настоящия си вече съпруг Ивайло Цветков - Нойзи, Мария сякаш не е на себе си. Тя всячески се старае да не "пада по-долу" от "гениалния" си мъж (за какъвто го има) и се чуди какво да направи, за да успее да задържи интереса му. Все едно онзи е със синя кръв и не живее наготово в нейната къща...

Чавка ли й изпи мозъка?!? Мария Игнатова легна да й сложат ц*ци на 44 години, за да се радва Нойзи! (ПЪРВИ СНИМКИ)

И ето, че водещата най-сетне реши - ще си слага ц*ци, пък каквото ще да става. И си ги сложи, сложи си ги. На снимката, която виждаме, ясно личи промяната у Мария, когато никога не е можела да се похвали с такива "балони".

Да, тя е на 44 години и мнозина й се смеят баш сега ли намери да изкука и да става за смях като поредната кифла, но Игнатова очевидно се харесва. А сме сигурни, че Нойзи още повече я харесва, защото ако не бе той, тя едва ли някога щеше да се реши на това нещо.

"Чавка ли ти изпи мозъка ма, Марче?! Утре и носа си оперирай, че да не бъркаш в окото на мъжО ти като се цАливате", бъзикат я в нета.

Източник: Лупа.бг