Чарли Шийн получи изненадващи мили думи за себе си, които разкриха истината за "Двама мъже и половина"

Вечният въпрос с кого "Двама мъже и половина" е по-интересен - Чарли Шийн или Аштън Къчър, започва да изяснява своя отговор. Един от главните герои на великия сериал - Джон Крайър (в ролята на Алън Харпър), разкри, че по-добре като негов партньор в тв сагата се е справял Чарли Шийн. Въпреки че скандалният актьор изрече след уволнението си някои обиди относно Джон, това не e променило мнението на Крайър за таланта на неговия колега, научи Kliuki.bg.

"С носталгия си спомням първите сезони. Тогава всичко беше някак по-интересно и вълнуващо. Чарли се превъплъти в образа на "брат ми" по перфектен начин, тази роля беше създадена за него. Той е най-добрият, с когото съм играл някога." - споделя Джон Крайър пред американски таблоид.

[caption id="attachment_336274" align="alignright" width="300"]С Чарли Шийн било по-добре в "Двамата мъже и половина", отколкото с Аштън Къчър С Чарли Шийн било по-добре в "Двамата мъже и половина", отколкото с Аштън Къчър[/caption]

Аштън Къчър обаче е останал бесен от изявлението на своя колега, защото през последните 4 години, когато той заемаше мястото на Чарли Шийн в сериала, Джон непрестанно му е повтарял колко е талантлив и че е чест да играе с него. Оказва се обаче, че 49-годишният актьор донякъде е бил лицемерен с новия си партньор. Въпреки това, Крайър не пропусна да похвали и Къчър.

[caption id="attachment_336273" align="alignleft" width="300"]Джон Крайър Джон Крайър[/caption]

"Разбира се, че и Аштън се справи чудесно с ролята си, но мисля, че самият образ не успя да му донесе много дивиденти. Не е лесно да заместиш Чарли Шийн, защото зрителите очакват да бъдеш като него в самия филм. Двамата са различни и като хора, и като актьори." - казва още Джон Крайър.

"Двама мъже и половина" официално приключи преди седмица, когато в САЩ бе излъчен последният епизод на комедията. След 8 сезона с Чарли Шийн и 4 сезона с Аштън Къчър, един от най-популярните сериали в света през този век намери своя край. Сензационното във финала е, че героят на Чарли се оказва жив, но не се играе от самия Шийн, а от негов дубльор, който е показан само в гръб. Секунди преди края на целия сериал Чарли Харпър все пак умира, след като пиано пада върху главата му, макар изглеждащо леко хумористично.