Никой не оспорва гражданската съвест на Лили Иванова

Естрадната легенда отново даде гласа си и на тези избори за народно събрание. Както винаги, Лили Иванова не изневери на дрес кода си. Топ певицата се появи в черен тоалет, като не липсваше  и любимия й аксесоар-малка черна чантичка. И то не с какъв да е дамски атрибут, а модел на любимия й дизайнер Ив Сен Лоран.

Само че чантичката й е четири бона, а с такава сума пенсионерите в България може да изкарат година, веднага я заклеймиха очевидци.

В интерес на истината Лили Иванова никога не се е оплаквала и винаги е правила това, което обича. Въпреки това феновете винаги са се разцепвали на две заради личността й.

Мнозина са очаровани от песните, от гигантският й труд и  спартанския режим, който полага, както и на професионализма. Други изтъкват като пречка свадливия й характер  и вечните й битки тези, които са й писали песните.

„Не я уважавам. Лили Иванова има само един глас, за разлика от други творци тя не си пише песните“, обясняват те защо не харесват гранд дамата на родната естрада.

И сега въпросната чантичка раздели духовете на две. Мнозина се нахвърлиха на Лили, че демонстрира висок стандарт на живот на фона на мизерията, която тегне над страната и българите.

„Все пак тя сама си е изкарала парите. С къртовски труд, а не да краде като политиците, които ни ошушкаха“, скочиха в нейна защита друга част от феновете й.