Обичаната актриса Латинка Петрова се кълчи на чалга на пъпа на София.

 

Тя е една от участничките в новия клип на нашумялата с участието си в „Сървайвър“ фолк певица Татяна, която реши да възпее случващото се в риалити формата в песен.

 

„Чалга коалиция“ се нарича новото парче. Припомняме, че Татяна влезе в коалиция с Благо Джизъса, Жоро и Светльо и с това си предизвика негативизъм от останалите участници.

Интересни са персонажите, които са включени във видеоклипа на песента. Освен Латинка Петрова, актуалният инфлуенсър Баланчо също взема участие.

 

Чалгата я превзе! Латинка Петрова се кълчи в центъра на София

„Уникална като винаги“, „Татяна гърми яко“, „Готино и свежо парче за лятото“. Това са само част от коментарите, които се вихрят из Инстаграм във  връзка с новото парче.

Позабравената певица явно изпълни целта си  с участието си в „Сървайвър“. Сега се радва на  много повече последователи в мрежата, а песните й се слушат с интерес.

 

Татяна обаче все още плаши с външния си вид – лицето й е направо страховито. Явно е попрекалила с корекциите и трябва най-сетне да престане. Лицето й е със сиво-синкав тен, веждите дебели и черни, устните напомпани с няколко кубика хиалурон.

Източник: blitz.bg