Фенове реват за Азис

Чалгата е в потрес от решението на Азис. Тя, изглежда, се оказа тясна за мераците на Краля на поп фолка. Защото Костинбродският славей е взел решение да запраши зад океана. Той ще стяга куфари, за да замине в Америка, която била отколешна негова мечта.

Азис само сподели, че в Страната на неограничените възможности има намерение да остане неопределено време. Колко, той не сподели!

Определено фолкаджията няма да ходи там, за да си търси работа, нито да извива глас с българските кръчми. Той си нацелил СОАЩ,  за да си търси работа в киното.

Азис отдавна мечтаел за Холивуд, както да има съдбата на нашата Мария Бакалова.

„Да, познавам я, пял съм на нейни купони с компании. Тя е прекрасна и и искам отново да се видим.Знам, че не съм красавец, но имам специфичен чар и едно особено излъчване. Затова се надявам, че там ще ме забележат и оценят“, надява се певецът.

Желанието му е в холивудската продукция да го играе алфа мъжкар. По който да лудне  една, подивяла от страст и желание, жена. „И светът да види, че умея да се превъплъщавам в различни образи“, доверява Азис.

Другата му огромна мечта е да се целува с Холи Бери, защото е омагьосан от очите й. Би умрял за нежната и красива Никол Кидман, а Кейт Бланшет намира за съвършена.