Мария Илиева винаги е била странна и хлъзгава

Поп певицата роди второто си дете от бизнесмена Александър Междуречки и хукна по участия. Певицата има и по-голям син от провалената си първа връзка. Според слуховете, които все още не са потвърдени от изпълнителката, тя се е омъжила тайно за бизнесмена, татко на дъщеричката й София.

Друга, още по-гореща клюка обикаля упорито публичното пространство тези дни. Според нея Мария Илиева се е предала на чалгата, защото „там е парата“, коментират в мрежата.

Певицата обаче дава коренно различно обяснение за общия й хит с Преслава, „Лъжа е“. Песента на Преси обиколи мрежата, в което двете певици, от различни жанрове, извиват глас в ритъма на известната поп фолк песен.

„Не правя разлика между жанровете. Ценя колегите си от всичките, за мен най-важен е таланта“, измъкна се Мария Илиева.

А обяснението за общия й дует с Преслава на известната й песен е следното. По думите й двете се засекли на частно парти във Варна. И докато Мария Илиева отговаряла за поп музиката, добричлийката била отговорна за поп фолк звученето на купона.Но когато прибирали техниката, на Преси й хрумнало да изпеят една обща песен, като се спрели на „Лъжа е“.

„Защото знаех припева и песента има рок звучене“, пак отбива нападките Мария Илиева. А общият им дует обикаля мрежата и предизвика разнопосочни, не особено ласкави, коментари.