Отвратителна и противна - така все по-масово я определят в мрежите. Става дума за Гери-Никол, която отдавна се държи като платена мома, но този път мина всички адекватни граници на нормалното. С очите си виждате как се пусна преди часове и какво написа над фотото си.

Да, това уж трябва да е реклама на новото й парче, макар тя да не е виждала хит, откакто се раздели с Криско. С поза ала филм за възрастни, Герито се предлага на феновете, много от които я попитаха кога ще си обяви цената, че да се знае.

Цената няма ли да си обявиш?! Гери-Никол: Обичам грубо... (отврати с вулгарност и я попиляха - СНИМКИ)

"Обичам грубо..." - счете за нормално да разясни разлигавената богаташка щерка, на която ако не беше татко й, вероятността да продаваше на битака, е огромна, коментират в нета.

"Толкова си гнусна, че спирам да те следвам. А ти ако искаш, следващия път си покажи и котето, че да го видят всички. И смяташ, че това е горещо и изкусително, смешна си. И жалка", няма да повярвате, но това й написа под поста не жена, а мъж.

Явно вече и мъжете, дори младите, не се кефят на безумията на Гери-Никол и само тя смята, че все още привлича вниманието. Е, блажени са вярващите...