Луд скандал ще се вихри тази вечер в „Ергенът“

Случилото се е епично и конфузно.

Алек Младенов, когото всички възприемат като възпитан, чаровен и умерен млад мъж, различен от средностатистическия български мъж, си показва другото лице тази вечер.

Снощи той нацелува доста от момите, като неговите фаворитки Надежда, Магдалена  и въздесъщата Виктория Асенова, известна като Цър-Пър му заявиха, че са влюбени в него.

Алек нарече спортната мениджърка „диамантче“, а тя му се накара, че от „четвъртия коктейл“ я игнорирал и не я канил на среща.

Със спокойно изражение и неизменна усмивка, подплатена с мятане назад на главата тик, който разкрива неговата неувереност, синеокият симпатяга й обясни, че е много искрена и го сваля на земята. Но без да я целуне, макар че Цър-Пър не спря да му се умилква.

Но пък „изяде“ със страстни целувки Надежда Вишева, а на Маги, която момите определят като негова фаворитка, почти се обясни в любов.

След целия този фалш, тази вечер, на коктейла Алек изненадващо взима на индивидуална среща 22-годишната Валерия Дакова.

Тя му се оплака, че мъжете, с които е била винаги са я поотупвали. Насаме Алек й се нахвърли като невидял, като интимните им ласки стигнат докрай. Самата Валерия се похвали пред останалите моми, че „той си го вкарал“ и консумирали срещата.

След това описа  Алек като вълнуващ, нежен и внимателен мъж, а момите я заръфаха от завист. Цър-Пър веднага сподели, че малката се снимала в платформа за жрици на любовта. Как реагират фаворитките му, става ясно тази вечер.

Източник: Crimesbg.com