Ергенът Евгени Генчев доста време го играеше тиха вода и буквално скучноват. Зрителите даже започнаха да се чудят защо са вкарали в предаването точно това "момченце", което явно жена не е видяло през досегашния си живот и само знае да свири на пиано...

Е, ето че Евгени ще ги изненада и ще се "разгърне" така, че ще ни паднат очите. Нещо повече - той ще се покаже като целувач номер едно във формата като ще награби една сред друга де, що мома му се изпречи. Барем ще си навакса човекът, ако наистина има пропуски в живота, какво толкова...

Целувач №1: Вижте с кои мацки ще се натиска оттук насетне Ергенът! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ предварително)

Появиха се кадри с Евгени, който целува ли целува участнички, като това определено не са любимката му Валерия Георгиева и дружката й Айлин Бобева. То са натискания в басейна, то и извън него... а една от тях хваща и директно мята на рамо, за да я води... тепърва ще видим къде.

Целувач №1: Вижте с кои мацки ще се натиска оттук насетне Ергенът! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ предварително) - Снимка 2

Безспорно тази, която ще намляска след Валерия и Айлин, е тяхната приятелка Джия. Чалга певицата отдавна му се умилква и си мечтае за това, но досега поне не бяхме усещали по-особен интерес от негова страна към нея. Явно тя ще получи своята лична среща и ще стане интересно.

Целувач №1: Вижте с кои мацки ще се натиска оттук насетне Ергенът! (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ предварително) - Снимка 3

А колкото до Елена, не е ясно дали тя е момичето от някоя от другите снимки. Още повече, че се разбра как ще се опита да държи сметка на Евгени за миналата му роза към Валерия и може би тя ще е тази, която няма да получи следваща.