Николета Лозанова и Валери Божинов доказаха, че тяхното чудо е едно и се нарича любов!

Едно от най-прекрасните семейства у нас - това на Николета Лозанова и Валери Божинов показа новогодишното си чудо пред света. Не, това не е почивката им на приказния и слънчев остров Мавриций, а любовта. Защото тъкмо тя е тази, която и до днес им напомня, че са целунати от Бог.

По време на престоя си на остров Мавриций, семейство Божинови дори за миг не забрави почитателите и приятелите си в България, на които ежечасно подарява своите целувки и празнични пожелания, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_332699" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова и Валери Божинов - една неугасваща любов[/caption]

"Крайно време е всички хейтъри да престанат със злобата и завистта си към Николета и Валери. Да, вярно е, че за разлика от много други, те имат финансовата възможност да си позволят подобна екзотична ваканция, но нека се замислим, че нищо не им е дошло на тепсия. И двамата работят усилено, за да си позволят всичко това и да дадат добро бъдеще на дъщеричката си Никол. А и вижте ги - никакъв лукс не е в състояние да ти даде блясъка в очите, ако нямаш любимия човек и обичта в сърцето си", коментират почитатели на Николета Лозанова в интернет форумите.

Приказните снимки на Николета и Валери Божинов без думи говорят, че двамата си прекарват отлично на своя пореден меден месец, а купонът им не спира. Вместо да се излежават по цял ден обаче, двамата отделят достатъчно време и за тренировки, за да спасят фигурите си от традиционното новогодишно изобилие на трапезата.

[caption id="attachment_332700" align="aligncenter" width="300"]Винаги в настроение и тонус Винаги в настроение и тонус[/caption] [caption id="attachment_332701" align="aligncenter" width="300"]Как няма да си усмихнат с такава жена до себе си?! Как няма да си усмихнат с такава жена до себе си?![/caption] [caption id="attachment_332702" align="aligncenter" width="237"]Гледката не е за хора със слаби сърца Гледката не е за хора със слаби сърца[/caption]

Единственото, което липсва в семейната идилия на Николета Лозанова и Валери Божинов, е сладката им щерка Никол Божинова, но тя е в сигурни ръце. Къде по-хубаво би прекарало празниците след всички подаръци едно дете, освен в уютния дом на баби и дядовци?! А и родителите й имат нужда да останат за малко насаме, за да поддържат онзи пламък помежду си, който със сигурност не е угасвал през всички години досега.

[caption id="attachment_332703" align="aligncenter" width="300"]Приказни моменти от още по-приказна семейна идилия Приказни моменти от още по-приказна семейна идилия[/caption] [caption id="attachment_332704" align="aligncenter" width="300"]Николета в леглото - Валери реализира мъжката мечта Николета в леглото - Валери реализира мъжката мечта[/caption]

Не ни остава друго, освен да ви оставим да се насладите на невероятните кадри от почивката на Николета Лозанова и Валери Божинов, както и да им пожелаем 2015-та година да им донесе всички прекрасни неща, които предишната не е успяла!