Цеци Красимирова се е развела тихомълком с американския мултимилионер Майкъл Струмейтис, твърдят запознати. Макар за разлъката да се говори от месеци, синеоката красавица от Мездра едва преди дни като че ли намекна в Инстаграм за нея.

Изглежда моделката с бурно минало е посрещнала 44-тия си рожден ден на 24 януари в България. Тя вече живее в къща край София с трите си котки, заета е с нов бизнес и разпуска със стрелба.

 

„Понякога животът ти предоставя две възможности: да изгубиш себе си или да загубиш някой друг. Независимо каква е ситуацията, недей да губиш себе си“, споделя Цеци в социалната мрежа, което логично прозвуча като лично откровение. До момента обаче тя все още не е коментирала слуховете за развода си. През януари сподели с последователите си в Инстаграм, че се е запознала с новините за себе си.

 

Обвърза темата с тази за първия продукт на бранда, по който работи. Тъкмо приключила работна среща, посветена на него, пийвала си чай с мента и се осведомявала от медиите как живее. 

„Да, размишлявам над някои въпроси. Един от тях е: „Коя е най-важната любов в живота?“, написа Цеци, призовавайки почитателите си да споделят своите разбирания. Тя обеща да подари първия продукт от бранда си, който подготвя от месеци на автора, чийто коментар се е доближил най-много до нея.

 

Така и не стана ясно дали Красимирова наистина се развежда. Тъкмо това вероятно подклажда и предположенията за причината за евентуалния разрив, който със сигурност би бил изненадващ. Двамата с Майкъл изглеждаха като допълващи се не само в личен, а и в професионален план. Сред дейностите на бизнесмена е производството на канабис за медицински цели, а Цеци явно споделя възгледите му, предвид факта, че след като се събраха се заговори, че изпълнява ръководна функция в една от фирмите му.

Тя даже е споделяла кадри на цигара, удивително приличаща на такава с марихуана.

 

Запознати твърдят, че Цеци се е разделила окончателно с милионера още през миналото лято. Двамата и преди имали сериозни търкания като неколкократно късали и се събирали, но този път раздялата им била окончателна. Вероятно вече са разведени и документално.

 

Цеци Красимирова и американският мултимилонер си казаха „да“ през май 2019 г. на пищна церемония в старинен замък в каталунския курорт Сиджес, близо до Барселона. Около 300 гости от цял свят бяха поканени на тържеството, за което се говореше, че е струвало 1 млн. евро. Булката пък бе с тоалет на Евгения Борисова – изработката на сватбената й рокля отнела цели пет месеца и бе обсипана с пера.

 

Дъщерята на Цеци – Джудит също впечатли с тоалет. За доброто настроение на гоститие от българска страна се погрижиха ансамбъл „Българе“, Тримата тенори и попфолк фурията Преслава. След приказната сватба младоженците заживяха в Барселона – любим град на булката, заради което и в последните години прекарваше повече време там.

 

Носеха се легенди за луксозната къща, в която Цеци се шири там, както и за романтичните ваканции, на които ходят със съпруга й. През миналата година обаче направи впечатление, че започна да се застоява повече в България, дори изкара почивка на родното Черноморие с приятели, а след това се включи във фестивала на фолклорната носия в Жеравна. Зимата пък изглеждаше, че вече трайно се е върнала в България, след като не спираше да споделя в Инстаграм гледката, на която се любува от къщата си, на трите си котки, както и на клипчета от стрелбище.

 

Манекенката оцеля като по чудо при покушението на Константин Димитров – Косьо Самоковеца на 6.12.2003 г. на площад в Амстердам. Към днешна дата тя разпуска със стрелба и е доста умела с оръжията. Освен това е заета с нов бизнес – лице е на бранд, който ще стартира съвсем скоро, предлагащ продукти, съчетаващи „алтернативни билки в грижа за красотата, здравето и духа“.

Източник: Уикенд