Място не може да си намери от яд Ивана Главчева след раздялата с Благой Георгиев. Това разкриха близки до семейството на Ванко 1 като уточниха, че мацката не се ядосва на Джизъса, а на самата себе си. Ивана не можела да си прости, че е дала шанс на човек, за когото от десетилетия се знае що за стока е. Тя осъзнавала, че е още твърде млада и се е поддала на вярването, че може да промени един мъж, но въпреки това беснеела.

Последния път, когато Джизъса я потърсил по телефона с молба да му прости, тя изригнала. "Ти какъв боклук си! Не само мен, ти не заслужаваш никоя жена в жалкия си живот! Разкарай се от очите ми и не ми напомняй за себе си", креснала му чаровницата и "тряснала" телефона, разказват източниците.

Както се разбра, бившият футболист отново е "бръкнал в кацата с меда" и се е облажил с чуждо, но щерката на Ванко 1 бързо научила за изневярата и полудяла.

За разлика от бившите на Благой, тя има доста повече увереност и самочувствие, за да не търпи тъпите му обяснения и банални клетви в любов, а да му даде червения картон моментално.

Някои предполагат, че Георгиев няма да се откаже току-така и ще продължи да настоява още известно време, но дано Ивана да не се пречупи пред изтъркания му "чар".

Източник: Crimesbg.com