Легендата на поп фолка - Ивана, която хората обичат от първата й поява на сцената, та до днес, не издържа. Тя заяви твърдо мнението си за голяма част от своите колежки, особено тези от младото поколение, което надали ще им се понрави. Макар да е факт.

Всъщност Ивана затова е и любимка на зрителите, защото парчетата и визията й винаги са били на ниво, не си е позволявала пошлости и е сред малкото, доказали, че в главата си имат и нещо, наречено ум.

Та по темата днес - Ивана призна, че й е все по-трудно да гледа и да си мълчи, на фона на това, което се случва.

"Не мога да се трая и да се правя, че тези нещо ми харесват. Толкова уеднаквени са всички вече, че лошо ми става. Едни и същи джуки, едни и същи скули, очи, грим, тоалети, излъчване най-вече. Особено излъчването, това, което много от тях се стремят да покажат, е излъчване на леки жени. Абе, вие певици ли сте, прост*тутки ли сте?! Това ли е ценностната система, такова ли отношение на мъжете към вас харесвате?!", не крие възмущението си Ивана.

Тя се обръща най-вече към младото поколение чалгарки, сред които са Лидия, Данна, Малката, Десита и прочие едноименни, за да им каже, че стилът и класата правят една жена, а не пошлостта и евтинията.