Звездата на поп фолка Алисия се оплака от дълбока драма в живота си

Алисия е бясна, че заради ангажиментите си е принудена да се подлага на слънчеви бани не в екзотична страна, а в родната Каварна. Мечтата на Ася, както е истинското име на певицата по паспорт била да посети някоя арабска страна или да отлети до примамлива и екзотична дестинация, както врагинята си Николета Лозанова, научи HotArena.net.

Тя сипела огън и жупел по неин адрес, защото мечтаната шикозна почивка оставала единствено в мечтите й. Засега, доверяват близки до обкръжението й.

[caption id="attachment_317622" align="alignright" width="300"]Алисия мечтае за нещо по-така.... Алисия мечтае за нещо по-така....[/caption]

Както припомни Kluiki.bg брачната половинка на Валери Божинов и играчът на "Левски" са на почивка в Арабските емирства със сладката им дъщеря Никол и сина на Алисия, Валерко-младши. Когато взели и детето й, Алисия не се стърпяла и бълвала огън и жупел по адрес на съпругата на бившия си.

Изпълнителката на "Най-вървежен" се пръскала от завист като виждала постнати снимки на официалните страници на ВИП-ове от различни екзотични дестинации, а тя отмаряла в спа хотел в Каварна.

Според клюката, звездната пайнерка Алисия не почивала извън пределите на страната ни, тъй като имала участия и ангажименти на морето и затова гледала да е наблизо. Жестоко се била прецакала, защото приела прекалено много участия по родното Черноморие от желание да натъпче джоба си в най-плодоносния сезон.

Други пък зевзеци подмятат, че Алисия прекалено много обичала родината си дори да й се налагало да отсъства и седмица, носталгията по страната ни яко я сграбчвала.

Наскоро в социалната мрежа мъжът до Алисия Ники Михайлов се похвали, че отмаря край басейн. Форумци видяха загорялото му тяло, заприличало на препечена филийка. Негърският му тен рязко констатираше с белотата на зъбите му. Вратарят пак се захвали, че получава супер обгрижване от обслужващия персонал на басейна и комплекса.

В луксозния хотел и спа център на Каварна футболиста най-вероятно е с жената на сърцето си Алисия. Като една гореща влюбена двойка те се радват на своите мигове заедно.