Диона е в болница, в тежко състояние

Катастрофа на автомагистрала „Тракия“ вкара чалга дивата в болничното заведение.

Денислава Сашова, както е името на поп фолк певицата Диона, имала участие в Ямбол, точно на Ивановден.Певицата се връщала на следващия ден за столицата, за да си почине от партито и да не пътуват уморени. Зад волана на тузарското й „Порше“ бил бургазлията Симеон Кондев. Той бил и неин озвучител, като именно мъжът шофирал немското возило.

Управлявайки колата, в един момент шофьорът се пресегнал, за да вземе от задната седалка якето си. Миг невнимание, загубвайки контрол над возилото, той се забил с бясна скорост в мантинелата.

Мелето се случило на 118 километра по аутобана и било със страшна сила. Диона е откарана в най-близкото болнично заведение в тежко състояние. Тя била с мозъчно сътресение и счупен нос, като ударила обонятелния си орган в таблото на колата, съобщават нейни близки.

„Истина е, Диона е в болница. Състоянието й  е тежко и тя  е силно стресирана от катастрофата. Все пак, слава на Бога, че са живи“, заявяват и нейни колеги.

Немският автомобил е силно увреден, цялата му предница е смачкана.Преди около месец Диона закупила тузарската машина от автосалон в столицата.