До Коледа остава още месец, но булката на Благой Георгиев нямаше търпение и празничната украса на дома им вече е готова. А и какво да прави милата, като мъжлето й тотално я е забравил, вторачен в телевизора и мачовете от световното.

Булката на Благой Георгиев се хвали с първата им приказна Коледа! (СНИМКИ на Полина и украсения им дом)

Та Полина Спасова се взе в ръце и започна да разкрасява дома им, превръщайки го в приказка. Разбира се, с парите на тате, защото Джизъса отдавна е съдрал джоба, както знаем. А и от това, което виждаме - огромната елха, пищно украсена, както и всички джунджурийки наоколо, си личи, че е пръсната стабилна сума.

Булката на Благой Георгиев се хвали с първата им приказна Коледа! (СНИМКИ на Полина и украсения им дом) - Снимка 2

Самата Полина качи фотосите в няколко свои сторита в мрежата, като не пропусна и да се щракне лично. На свой ред Благой Георгиев пусна кадър от СПА-център, където си прави кефа, пуши обичайното си наргиле и гледа футбол.

Булката на Благой Георгиев се хвали с първата им приказна Коледа! (СНИМКИ на Полина и украсения им дом) - Снимка 3

"Като вече не го играе, барем да го гледа, завалията. Ама и жена му излезе кротка и търпелива, друга да му е вдигнала скандал, че я зарязва да се оправя сама с къщата. Но Благойчо си е такъв, непоправим е. Ако вземе да му пили на главата, скоро ще си обуе маратонките и ще офейка, както направи с Есмер Омерова", коментират в нета.