След слуховете за скоропостижната раздяла на Благой Георгиев и булката му Полина Спасова, двамата взеха отношение по темата. Разбира се, напълно безсмислено, защото, както стана ясно, този слух беше пуснат лично от велинградчанката, която искала да си популяризира името и сайтчето.

"Да не сме луди да се разделяме, я се стегнете и измислете нещо по-така", изхили се само футболистът, докато жена му се оказа далеч по-активна и напориста. Но и крайно глупава, според твърдото мнение на болшинството потребители.

Полина, която вече се представя с новата си фамилия Георгиева, е напълно категорична в чувствата си и особено тези на Джизъса към нея. "Луда съм по него и го познавам твърде добре, по-добре от всичките му бивши жени. Да, ще му родя дете и му имам цялото доверие на света", каканиже в изстъпление Полинка.

След което добавя (това е нещо, което не спира да гарантира на близките и познатите си), че Благой за нищо на света нямало да й изневери и дори нямало да погледне друга. "След мен той не се интересува от никоя, защото никога преди не е бил толкова силно влюбен", мечтае си момичето.

С което обаче предизвика неистов кикот в нета и искреното съчувствие на мнозина потребители. "Ох, милата! Запиши си ги тези думи, защото само след годинка ще те накараме да ги повториш", смеят се зевзеци.