Вестта за любовта между водещите разтърси цялата телевизия

Ексклузивна и шокова новина разтърси цялата телевизия Би Ти Ви от първия до последния етаж днес, когато се разбра за внезапно избухналата любов между водещите на сутрешния блок Генка Шикерова и колегата й Косьо Караджов.

Всички от медията знаят, че Косьо, който е на 34 години, все още е свободен, живее сам и няма дама на сърцето си. Той обаче така лапна по умната си колежка, че вече не можел да диша, без да й разкрие чувствата си. Хич не го вълнувало, че тя има дете и че все още е обвързана.

Колеги на двамата разказват, че когато научили за аферата им, никой в телевизията не можел да повярва.

genka_shikerova_konstantin_karadjovТе не разбрали и как се е случило фаталното привличане, но това е факт. Само че за жалост на Косьо, тъй като Генка не показвала никакви симпатии, а още повече чувства към него.

Тя го приемала единствено като колега, с когото трябва да води и нищо повече. Засега Косьо не смятал да се отказва и я отрупвал ежедневно с комплименти, изненади и дребни, но подбрани с вкус подаръчета, повечето от които тя не приемала.

Припомняме, че същият този Косьо навремето преследваше Гена Трайкова, но тя беше отдала душата и сърцето си на Венелин Петков.