Радина Кърджилова прави разюзден секс с Пламен Димов. Негови приятели разкриват, че им е доверил, че никога не е използвал предпазни средства с актрисата. От самото начало химията помежду им била толкова силна, че нямали време за кондоми, а после така си продължили, защото им харесало.

Това автоматично прави Деян Донков унизен. В първите 3 години от връзката им Радина настоявала за предпазни средства. С новия й мъж обаче изобщо ситуацията е различна.

Разбира се, когато се залюби с Димката, Радина беше твърде млада, едва на 20 г. Нормално е било да не иска да забременява.

Донков пък се чувствал предаден и обиден от бившата си. Той никога не е искал деца от нея, защото преди това вече имаше син. Заради нея се прежали и направи още две момчета, а тя му се отблагодари с шут отзад.

Усилено се говори, че Кърджилова ще зачене и от Пламен, който също е вече родител. Затова не практикували безопасен секс. Ако това се случи, как ще оцелеят финансово, не се знае.

Димов печели в пъти по-малко от Донков. Той разчита само на заплатата си в Народния театър“, защото още не е много известен. Тя е по-популярна и канена от режисьорите, но ако излезе в майчинство, надали ще може да работи.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com