Синеокият и вечно ревящ Тити Папазов изобщо не е толкова чувствителен, за колкото го смятаха мнозина, просто е с лабави нерви, които трябва спешно да лекува. Че това е самата истина, си пролича случайно, по време на анкета, за която го спряха на улицата.

Въпросът бе - кой трябва да командва в една къща, дали мъжът, или жената. За шок на всички, вместо да приеме нещата като шега и с усмивка, Тити се разпени съвсем сериозно. И заяви, че жената трябвало да си знае мястото и дори да "командва" вкъщи, пред обществото да слуша мъжа си и да не го излага.

"Жената не бива да чупи авторитета на мъжа, но такива истински дами са малко. Повечето жена са тъпи, кухи комплексарки и това е факт", скочи почти на скандал Папазов.

Чули думите му в анкетата, близки до семейството му коментираха, без да се притесняват, че лично са виждали как Тити се държи с жена си Маргарита Папазова и как я заповядва почти за всичко. А не стане ли на неговата, започва да й крещи като истерик и да я обижда.

"Горката е толкова кротка и тиха, но въпреки това той се държи като господар. Трябва всичко да му е ок, за да е спокоен и да не й вряка за поредната дреболия", коментират източниците.