Манекенката Александра Богданска никога не е блестяла с особено остър ум или интелект, но все пак намери начин да отмъсти на бившия си съпруг, че я заряза с малко дете на ръце. Посегна там, където журналистът крие огромни комплекси – в професионален план.

Откакто Милен Цветков почина, Лудия репортер едва се издържа. Той сам призна, че е напуснал жена си поради комплекс за малоценност, че тя печели повече пари от него.

Алекс обаче ще продължи да печели и не само това. Тя отряза най-големия източник на доходи на бившия си съпруг.

Догодина се очаква да тръгне в ефира на Би Ти Ви новият сезон на „България търси талант“. В последните няколко години Даниел Петканов си партнираше с Александър Кадиев във воденето на предаването. Сашо запазва мястото си, но не и Дани.

Причината е, че Александра Богданска ще седне в стола на журито, което е наистина странно и нелепо. Тя няма никакъв талант, но явно знае от кого да си поиска това място.

Изискването на манекенката било задължително Петканов да изгори от шоуто, защото двамата все още не можели да се гледат, макар да поддържат нормална комуникация заради детето.

Без шоуто обаче Петканов остава с много оскъдни доходи. Той чака цяла година предаването, за да успее да си закърпи финансовото положение, а сега бившата му направо го срази, с което си отмъсти за всичките унижения, на които я подложи.

Припомняме, че преди малко повече от 7 години Даниел хвана Алекс в изневяра с италианец и публично я опозори с какви ли не публикации и видеа. След като се сдобриха и ожениха във „ВИП Брадър“, той отново намери начин да я унизи, като я напусна заради собствените си комплекси, че с нея не се чувствал като мъж.

Готвенето на Богданска за работа в БТВ пролича преди седмица, когато тя беше главният гост в „120 минути“ със Светослав Иванов. Няма как такъв човек, който с нищо особено не е заслужил да е известен, да бъде поканен в това предаването като гост с главна роля. Ясно е, че някой плаща здраво това да се случва.

Източник: Crimesbg.com