Галена, която от близо десетилетие е номер едно в попфолка, съсвсем скоро повече може никога да не се покаже на сцената. Певицата обмисля своето пенсиониране, макар да няма още 40 г.

Истината е, че 38-годишната чалга дива в последната една година боледува твърде много, което се отразява на здравето й. Изследванията показали, че Галя има напълно срината имунна система, което е резултат от 20-годишното й недоспиване.

Галена изгря през 2004 г. И до днес тя е една от най-търсените и съответно най-заетите попфолк певици. Цели 20 години тя не е спирала да живее нощем, обикаляйки барове и дискотеки. Всичко това обаче е разклатило здравето на брюнетката и имунитетът й почти е съсипан.

На всичкото отгоре Галя сама се докара дотук, защото дълго време си инжектираше инсулин, без да е диабетик, като така смяташе, че ще отслабне. Уви, така само изтормози организма си.

Певицата вече отмени следващия си концерт, а участията й се разреждат все повече. Злите прогнози са, че накрая фолк дивата може напълно да слезе от сцената поне за няколко години, както направи Мария.

Ако Галена го стори, ще разчита на издръжката на Галин, което никога не му се е нравело. Вафленият бос държи жената до него също да работи. Синовете на Галя също не са свикнали тя да си е у дома по цял ден, а и никой тийнейджър не иска майка му да е нон-стоп вкъщи.

Източник: Crimesbg.com