Никога, за предишните й три раждания, не сме я виждали бременна - в смисъл с голям корем. Това се случва за първи път сега, по време на четвъртата й поредна бременност, вероятно докато върви към Майчин дом, за да роди. Да, говорим за Светлана Гущерова, която пусна клипче в нета, но не забеляза, че на него личи коремът й, макар и за миг.

Съпругата на Християн Гущеров никога не е показвала себе си бременна, нито пък децата си и обяснява това с факта, че хората са лоши и завистливи, а тя не иска да излага семейството си на негативна енергия.

Явно сега обаче наистина са бързали към клиниката и не се е замислила особено... Това, което разбуни духовете, не е раждането на Светлана - да са живи и здрави, а фактът, че мъжът й я е превърнал в крава за разплод. Разкритието дойде от близки до тях хора, които са потресени от бруталното му отношение към плеймейтката.

"Не стига, че яде бой за добро утро, но и й крещи, че ще ражда, докато той каже. И не си мислете, че Християн е баща мечта и постоянно се занимава с малките, нищо подобно. Те си имат бавачки и гледачки, а той иска бройка, за да умилостиви баща си Добромир Гущеров, че да му остави наследство. Страхува се да не даде всичко на втората си жена - и без това не понася Светлана. Има ли много наследници обаче, ще е престъпление да го направи", разказват източниците.