Георги Христов може да е много талантлив и да е голяма звезда в българската поп музика, но в личен план е пълен провал. Толкова много години не успя да намери истинската любов и затова се напива като смок от 40 години насам.

Изпълнителят на „Черно и бяло“ винаги е имал проблеми с алкохола, но в началото на годината се похвали, че вече е спрял да пие напълно. Уви, оказа се твърде кратко и в момента той отново се налива всяка вечер.

Доказателство за това са скандалните му публикации в социалните мрежи, които винаги са вечер, след като очевидно се е почерпил добре. На сутринта ги трие след изтрезняването си, но горчилката у феновете му остава.

Именно това се случи наскоро. Преди дни Жоро направи на пух и прах „Гласът на България“, като написа, че предаването е като негов концерт на плейбек.

Причината Христов да пие толкова много е, че не е щастлив и това е видно. За никого не е тайна, че е хомосексуалист, но така и не се намери мъж, който да задоволи всичките му изисквания и потребности, а и кой ще се обвърже с едно пиянде?! Затова вече е ясно, че певецът ще остане сам до края на дните си.

Сам не само от гледна точка на любовта обаче, а и без никакви приятели. Заради пиянските си изцепки изпълнителят на „Още“ загуби всички близки хора около себе си.

Припомняме, че преди 8 години дует „Ритон“ разкри във „ВИП Брадър“ за прекратяването на приятелството си с Георги Христов заради пиянска изцепка срещу Катя.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com