Кандидат-кметицата на Момин проход отпреди няколко години продължава да си вади парите като актриса от филми за възрастни. Макар да има две деца и съпруг, Диана Габровска, която допреди 3 години се подвизаваше в политиката у нас, търпи да й се изреждат десетки мъже на ден за пари.

Всъщност нейният мъж е още по-голяма утайка от самата нея. Той приема това положение и не само това, но и той самият е неин агент, т.е. намира й ангажименти.

Съпругът й не й намира само филми, но и ангажименти като жрица на любовта. Диана се отдавала тялом на мъже и без камера, стига да й плащат добре.

Плашещо е, че хора като нея и мъжа й, които са абсолютни отрепки, отглеждат деца, които растат с мисълта, че е нормално майка им да прави секс за пари пред погледа на баща им.

Утре тези деца ще израснат с убежденията, че всеки може да бъде в леглото с всекиго, щом има пари. Ще обвързват пряко парите със секса, което ще е пагубно за ценностната им система.

Диана Габровска се опита с креватна гимнастика да навлезе в политиката, но видя, че няма да стане, затова се насочи към най-отвратителния занаят за една майка.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com