Привидно двамата нямат нищо общо, ама съвсем нищо. Единият е известен и обичан наш певец, а другият бивш телевизионен водещ. Различни професии, различни поколения, различен начин на живот, ако щеш... Въпреки това Георги Христов и Николаос Цитиридис не могат да се понасят, а омразата им един към друг вече ескалира и публично.

Знаем, че преди време гъркът се оплака, че певецът му звъни по нощите, пиян до козирката и го притеснява с глупостите си, докато Николаос се мъчи да спи. Сега пък излезе скандален чат, заснет от самия Христов, който хем хвърля яснота по казуса, хем го прави още по-заплетен.

БРУТАЛНО!!! Цитиридис към Георги Христов: Дано да умреш от СПИН! (вижте СКАНДАЛНИЯ ЧАТ)

Странното е, че певецът звъни на Цитиридис отново в късни доби - след 23.30 часа, а гъркът не му вдига. Разбираемо... Тогава Христов му пише: "Много достойно! Евтино е, но за боклука е супер!"...

А Цитиридис му отвръща по начин, по който не сме и очаквали като му пожелава да умре от СПИН. "Няма да стане и благодаря... Малко си...!", отвръща Христов.

Как ще продължи тази словесна престрелка и докъде ще стигне простотията и на двамата, защото това е откровена простотия, предстои да видим. А в мрежата вече всеки има своите поддръжници.

Източник: Crimesbg.com