Николаос Цитиридис изобщо не е благ и хрисим човек, какъвто се опитва да се изкара на екран. Истината е, че полугъркът е пълен с комплекси и злоба, които са нахлули в него преди да стане известен.

Както вече писахме, Нико пожела на легендарния ни певец Георги Христов да умре от СПИН по време на техен нощен чат. Само по себе си подобно изявление съдържа изключително много злоба и простащина. Само по това може да се заключи, че безработният комик не е добър човек.

Според слуховете напоследък Цитиридис бил много изнервен, защото нямал пари за сватба с актрисата Боряна Братоева, в която твърди, че е влюбен и с която дели един покрив. След като бе уволнен от Би Ти Ви, доходите му значително се стесниха и сега едва преживява.

Нико се страхувал актрисата да не му бие шута, ако не се оженят, но от друга страна няма пари за венчавка в момента. Затова разпускал с псуване и кълнене на всекиго, който му се изпречи пред очите.

По принцип характерът на гърка бил доста сприхав. Освен това нямал никакво чувство за хумор, макар по професия да е комик. Всичките му смешки на сцената са заучени и не му идва отвътре да е забавен, което си личеше и по телевизията.

Източник: Crimesbg.com