Брутализмите на Фънки не спират

Вместо да се осъзнае  и да се „вземе в ръце“, Димитър Ковачев-Фънки става все по-циничен и брутален.

Просташките му изказвания, по различни поводи, накараха мнозина да се усъмнят в здравия му разум. „Да не си му насреща, като вземе да ги бълва едни гнусотии“, е всеобщото мнение за шашавия дебелак в нета.

Фънки не спира да ръси обиди, цинизми и попържни по адрес на родни и световни звезди в ефира, както го прави и като жури в „Като две капки вода“.

Но приятелят на чалга певеца Константин отново насочи прожекторите към себе си. Като разказа за поредната простотия, която свършил тези дни.

Авер го поканил на купон заради рождения му ден. Но Фънки така здраво се налочил, че не разбрал как приятелите от компанията го качили на лодка и го тласнали във водите на намиращия се наблизо язовир Дяково.

„Натоварили ме на лодка, не разбрах кога и как. Мразя да не чувствам земята под себе си, а се озовах насред язовира.Веднага им се развиках да доплуваме до брега“, връща назад лентата Фънки.

А потребителите в нета ожалиха жена му, че трябва да търпи толкова години мъжа си, който винаги се хвали, че лочи като обезумял.

Източник: Crimesbg.com