Той е любовта на нейния живот и мъжът с главно "М" - така го описваше Анелия от началото на връзката им, а от месеци вече е и негова съпруга. Да, говорим за Любомир Захаринов, разбира се, който е с няколко години по-млад от певицата, но успя да й открадне сърцето така, както и Коко Динев не го е правил.

Анелия винаги е била пестелива на разкрития за интимния си свят, но този път го направи и то в ефир. Тя разкри, че тайната на добрия й брак с бизнесмена е, че той е на първо място за нея. Той и децата им, разбира се - неговите и нейната Ивон Динева.

Двамата с Любо обаче живеят сами заедно и Анелия му се отдава изцяло. Тя призна, че обича да му създава уют като готви сама, но когато е изморена, поръчва готова храна, за да си... пести енергията.

"За мен енергията е много важна, а аз се опитвам да комбинирам в себе си енергия на дете, на момиченце, на фатална жена, на домакиня и любовница. Не е лесно, но само така можеш да задържиш мъжа си", смята певицата.

Потребители обаче веднага я контрираха и заявиха, че така рискува сама да си направи "мечешка услуга". "Когато се посветиш изцяло на един мъж и гледаш да му угаждаш във всичко, считай, че ще го приеме за даденост и ще ти тури рога при пръв удобен случай", пишат в нета и я съветват да го обича, но да не му бъде толкова "удобна".