Малката Деа - първата щерка на Лена Бориславова и Мирослав Иванов, се роди на 19-ти септември. Днес, само дни по-късно, родилката изведе бебето си на разходка из района на "Красно село", където с годеника й Миро си купиха апартамент на кредит.

Лена изведе "бебето на Промяната", както го наричат в мрежата, но не сама, а с цял антураж около себе си. Мъжът й Миро липсваше в картинката, но вероятно е на работа, за да се труди за общото благо на народа... За сметка на това до родилката бяха нейните родители и сестра й, която си е дошла от Франция.

Броени дни след раждането: ПЪРВИ СНИМКИ на родилката Лена Бориславова! (ще има да сваля доста килца)

Както се вижда от папарашкото фото, направено до светофар, преди петимата да пресекат улицата, Лена ще има доста да се вталява. Тя все още е надута и отекла от раждането като излишните килца са й се натрупали най-видимо в областта на бедрата и на ханша.

"Е, сега с бебето, докато му сменя памперси и не може да си отспи, гарантирано ще се втали. Пък и като се отказа да е депутат и няма да се сваля с Кирчовци в парламента, може и да си позволи да си остане леко пухкава за известно време", коментират закачливо в нета.

Защото потребителите и до днес не могат да забравят кадрите с "парапета" и Лена и Кирил Петков до него...

Източник: Пик