Малката Деа - първата щерка на Лена Бориславова и Мирослав Иванов, се роди на 19-ти септември. Днес, само дни по-късно, родилката изведе бебето си на разходка из района на "Красно село", където с годеника й Миро си купиха апартамент на кредит.

Лена изведе "бебето на Промяната", както го наричат в мрежата, но не сама, а с цял антураж около себе си. Мъжът й Миро липсваше в картинката, но вероятно е на работа, за да се труди за общото благо на народа... За сметка на това до родилката бяха нейните родители и сестра й, която си е дошла от Франция.

Както се вижда от папарашкото фото, направено до светофар, преди петимата да пресекат улицата, Лена ще има доста да се вталява. Тя все още е надута и отекла от раждането като излишните килца са й се натрупали най-видимо в областта на бедрата и на ханша.

"Е, сега с бебето, докато му сменя памперси и не може да си отспи, гарантирано ще се втали. Пък и като се отказа да е депутат и няма да се сваля с Кирчовци в парламента, може и да си позволи да си остане леко пухкава за известно време", коментират закачливо в нета.

Защото потребителите и до днес не могат да забравят кадрите с "парапета" и Лена и Кирил Петков до него...

Източник: Пик