Поп звездата, която след дълги години на проблеми, причинени от най-близките й, от скоро сякаш има положителен период. Разбира се, неприятности отново дебнат отвсякъде за Бритни.

Изпълнителката стана след най-значимите музикални звезди още твърде млада. Може би липсата на опит я подведе и тя залитна в любовни връзки, които не й донесоха щастие. Бащата на децата й след развод, успя давземе по-голямо попечителство, твърде млада и много известна, тя не можа да спечели битката за наследниците си. Това беше силен емоционален удар за поп звездата, ако кариерата й все пак растеше, то в личен план големите болки не спират. Най-близките й нейните родители успяха да убедят съд и медии, че Бритни не е способна да бъде самостоятелна и до преди няклко месеца собствения й баща решаваше как да се движат нейните финанси, отделно къде да участва тя, той управляваше живота и кариерата й. Макар социалните медии често да ставаха поля за нейните призиви и множество нейни последователи откликнаха на това да помогнат на любимката си да управлява сама живота и съдбата си на вече доста зрели години, едва наскоро Бритни пак скандално успя да спечели делото и да прекрати отношения с роднините като реши, че ще се наслаждав на всеки миг свобода !

Преди дни поп звездата сключи трети брак, този път с личния си инструктор Сам Асгари,, заедно са от около 5 години. Заради настойничеството на бащата на Бритни, двойката отлага плановете си за брак и деца. Сега щом певицата е свободна, влюбените се ожениха, за жалост 40-годишната вече Спиърс загуни общото им дете преди няколко месеца, при спонтанен аборт, въпреки това те не спират да мечтаят за съвместен живот с по-младия Сам. За ужас на гостите онзи ден на сватбата нахлу и сам публикува клипче как иска да преодолее охраната, именно бившият на Бритни - Алекзандър. Той има множество нарушения тази година, а бракът му с певицата е известен, че трая само 55 часа, макар че опитът за провал на новата сватба бе потушен, огорченията остават за всички.