Принцеса Даяна е живяла в кошмар в последните си години!

Истинска бомба хвърли журналистът Андрю Мортън. Той извади наяве записи от негово интервю с принцеса Даяна, които разкриват жестокостта, в която е живяла тя, научи Kliuki.bg. [caption id="attachment_387082" align="alignleft" width="300"]принцеса Даяна Принцеса Даяна е живяла в кошмар[/caption] Оказва се, че майката на принц Уилям е знаела от самото начало, че мъжът й си има любовница. Тя е била наясно, че принц Чарлз спи с Камила Паркър, при това още преди сватбата.

"Даяна е чула негов телефонен разговор в банята, в който казва на Камила, че каквото и да става, ще обича винаги само нея. Това се е случило 2 дни преди сватбата им." - пише Мортън.

Той толкова дълго е чакал да покаже тези записи поради мярка за сигурност. След като принцеса Даяна почина при странни обстоятелства, журналистът се изплашил, че може да нагази в много дълбоки и мръсни води. Към днешна дата обаче кралицата е вече на преклонна възраст и не може да дирижира нещата така, както го е правила преди. Тя е знаела, че синът й си има любовница по време на брака с Даяна, но нищо не е направила. "Принцеса Даяна отиде при кралицата, за да й каже, че повече не издържа на този любовен триъгъник. Освен студенина и мълчание обаче, друго не получи." - разкрива още журналистът. Той не коментира смъртта на Даяна Спенсър, но предвид всичките доказателства за последните години на живота й, съвсем логично се появяват слухове, че случилото се с нея не е инцидент. Отдавна се говори, че Даяна е била поръчана от кралицата, за да не разгласи пред цял свят какви ги е вършил синът й по време на брака им. Оказва се обаче, че Елизабет Втора е закъсняла, защото Даяна е успяла да даде взривоопасно интервю приживе. "Тя се страхуваше, че нещо лошо ще й се случи. Не подозираше обаче какво ще я връхлети съвсем скоро." - казва още Андрю.