"Като две капки вода" приключи поредния си сезон и разбира се, финалът бе с афтърпарти за екипа и участниците. Както винаги, то се състоя в заведението на Кремена Халваджиян - жената на арменеца продуцент Маги Халваджиян.

Музика, танци, веселие, но един факт не убегна на никого и той бе липсата на най-харесвания от зрителите участник - Тома Здравков. Рокаджията, който показа меко казано невероятни, нечовешки трансформации в шоуто, който не приличаше на мъж, когато влизаше в женски образ, изненадващо и шокиращо за всички бе класиран трети.

Брилянтният Тома, когото прецакаха в "Капките": Не съм лицемер! (ето защо не отиде на афтърпартито)

Не на първо, дори не на второ, а на трето място - потребителите не сдържаха емоциите и упрека си към екипа след тази чудовищна гавра и несправедливост. Няма какво да се чудим защо Тома Здравков липсваше на купончето, на което присъстваха всички останали.

"Не съм лицемер, не ме бива в преструвките" - само това отсякъл той пред свои приятели, разкриха източници. Обидата на Здравков е явна и напълно оправдана. Той беше лидер и водач в шоуто от първия до последния момент, но после - бам, "отсякоха му главата".

Първи стана Владо Михайлов, а втора бе Керана, която да - талантлива е, но според зрителите трябваше да се класира категорично след Томата.

"Нищо, Тома, свиркай си! Талантът никой не може да ти го вземе, а за нас ти си победителят", аплодират го в нета.