Бриджит  Макрон смята, че всяла  жена на 70, която е омъжена за много по-млад съпруг може да носи тоалети, които са подходящи за дами на 20 или на 30 години. Първата дама на Франция е в разрез с принципи  френските жени, които казват, че старостта е красива, няма нужда от  козметични интервенции.

Бриджит е известна с пристрастеността си към естетическите корекции и се е подлагала на множество пластики.

Бриджит Макрон си показа краката в къса рокля (Редно  ли е на 70 да носи минижуп – Снимки)

Заради Еманюел Макрон тя заряза първия си съпруг, от който има 3 деца и се омъжва за бившия си възпитаник през 2007  г. Двамата се запознават в училище, където бъдещата госпожа Макрон е преподавала литература и актьорско майсторство.

Мнозина се изненадаха от този брак и го осъдиха. Но има и поддържници на такава разлика във възрастта. Те твърдят, че натрупалата много житейска мъдрост Бриджит знае как да говори и да общува с избраника си.

Бриджит Макрон си показа краката в къса рокля (Редно  ли е на 70 да носи минижуп – Снимки) - Снимка 2

Повече въпроси буди стила на 70-годишната първа дама Обвиняват я, че прави отчаяни опити  да изглежда по-млада от истинската си възраст като се осмелява да си показва краката в къси поли. Както при последната й публична поява, когато се появи в бяла рокля и бежови високи токчета, с което предизвика  вълна от коментари.

Докато едни я хвалят, то други коментират, че прилича на стара кукла Барби с грозни колене, които издават възрастта й. Самата Бриджит често казва: „Обичам да нося къси поли, чувствам се по-свободна, а колкото до краката ми, слава богу все още са в изправност.”