Петко Димитров изстреля бременната Яна на седмото небе само месец преди раждането!

Само месец преди раждането на бебето им, Петко Димитров направи невероятна изненада на съпругата си Яна Акимова, с която я изстреля директно на седмото небе. Яна е повече от щастлива и не иска да се отделя дори за миг от най-новата си придобивка. А тя е красив расов кон на име Руди.

Първоначално Яна Акимова се бояла да се приближи твърде много до животното, но не заради себе си, а за защита на нероденото си бебче. Когато се уверила, че Руди е колкото красив, толкова и кротък обаче, моментално се залепила за него и никой не бил в състояние да ги раздели.

[caption id="attachment_312226" align="alignright" width="300"]Петко Димитров отново успя да направи съпругата си щастлива Петко Димитров отново успя да направи съпругата си щастлива[/caption]

Яна толкова се привързала към коня, че се зарекла да направи от бъдещия си син страхотен ездач, а Руди да е неговият кон-талисман. Петко Димитров е не по-малко доволен от удоволствието и щастието, което за пореден път внесе в живота на любимата си Яна.

"Двамата са като малки деца. Толкова се обичат и намират повод за радост и усмивки дори в най-дребните и ежедневни неща в бита си. А Петко Димитров така не сме го виждали никога. С много жени е бил през живота си, но такова чудо като любовта му към Яна, не помним. Хубаво е, когато двама души се открият. Те са щастливи и не обръщат никакво внимание на клюките в жълтите вестници", коментират близки приятели на Петко Димитров и съпругата му Яна.

[caption id="attachment_312228" align="aligncenter" width="300"]Яна Акимова и новият й любим - Руди Яна Акимова и новият й любим - Руди[/caption]

А по-суеверните и вярващи в окултните науки техни близки пък били убедени, че любовта между Яна и Петко била не само от този, но и от минали животи. "Такава привързаност и единност не е възможно да се породи за толкова кратко време. Двамата просто се се намерили през вековете", убедени са очевидци на щастието им и им пожелават дълги години хармоничен живот заедно.