Яна Акимова явно не е от спокойните дами, седящи си у дома!

Съпругата на Петко Димитров Яна Акимова явно изобщо не е от типа спокойни дами, обичащи да си стоят вкъщи пред телевизора, пък макар и когато са бременни и им трябва спокойствие.

Преди дни лекари забраниха категорично на Яна да танцува, докато не се роди бебето й, а повод за забраната е фактът, че тя продължава да се изявява като хореограф в шоуто "Денсинг старс". Отсега нататък обаче Яна ще трябва да дава напътствията си само словесно, без да показва нагледно видовете танци на участниците.

[caption id="attachment_310364" align="alignright" width="300"]Бременната Яна отива на турнир по танци, но само ще раздава награди Бременната Яна отива на турнир по танци, но само ще раздава награди[/caption]

За сметка на това съпругата на бизнесмена Петко Димитров се кани да отиде на турнир по танци. Хубавото и успокояващо в случая е, че Яна няма да се състезава, а ще бъде почетен гост и ще раздава награди на победителите, заедно с приятеля си Азис и красавицата Николета Лозанова.

Турнирът по танци ще се състои в края на месеца, а събитието обещава да е едно от най-отразяваните в танцовите среди, защото е в кръга за Купата на България. Яна Акимова ще даде наградата на победителите в кръга по горещите латино танци, където тя се справя повече от перфектно.

Петко Димитров пък се успокоил от обещанието на любимата си, че ще се пази и няма да направи нищо, което би могло да навреди на нея или бебето, затова бил склонен да приеме отказа й да прекарва повече време в дома им.

"Петко отлично знае, че Яна е много деен и жизнен човек и колкото и да му се иска, не може да я затвори между четири стени, пък даже и да е за нейно добро. Тя му помага много и в заведенията, и изобщо е жена за чудо и приказ. Освен всичко друго е и разсъдлива, така че близките й могат да бъдат спокойни, че няма да направи нещо, застрашаващо здравето и бременността й", коментират близки на двойката.