Медиите гръмнаха с шокиращата вест, че разделят бременната Селена Гомес и Джъстин Бийбър!

Милиони фенове из целия свят останаха шокирани от страшната новина, с която гръмнаха щатските таблоиди. А именно, че Селена Гомес е задължавана да скъса с любимия си Джъстин Бийбър. И то точно сега, когато излезе вестта, че певицата е бременна от него, при това с близнаци.

Причина за ужаса на двамата влюбени се оказаха родителите на Селена Гомес, които били категорични, че щерка им ще стои далеч от изпълнителя, пък дори това да е последното, което ще сторят на тоя свят. Нито сълзите на Селена Гомес, нито увещанията на роднините им били в състояние да ги отклонят от "спасителната мисия".

[caption id="attachment_311039" align="alignright" width="267"]Селена Гомес е притискана от родителите си да остави Джъстин Бийбър Селена Гомес е притискана от родителите си да остави Джъстин Бийбър[/caption]

Още от началото на връзката между Селена Гомес и Джъстин Бийбър, родителите й са твърдо против певеца и го ненавиждат от дън душа. Техният мотив е, че заради непрестанните скандали с Джъстин, Селена Гомес разрушава живота и кариерата си, а на няколко пъти дори се наложило да влезе на лечение в клиника.

В моментите, в които двамата били заедно пък, щастието им също се отразявало пагубно на красавицата. Тогава Селена Гомес почти не се задържала у дома, а постоянно пирувала по нощни заведения и купони, придружени с огромно количество спиртни напитки и други забранени вещества.

Родителите на Селена Гомес стигнали дотам, че към днешна дата имат намерение да вкарат насила щерка си в клиника в Аризона, където тя да проведе курс на лечение с психолози - отново с единствената цел да се откаже от Джъстин Бийбър.

"Всичко това го разбирахме донякъде, но преди. Недопустимо е обаче да й причиняват това сега, когато тя може да чака дете от Джъстин и то не само едно, а близнаци", коментират приятели на Селена Гомес. Между другото две от най-добрите й дружки в лицето на Тейлър Суифт и Деми Ловато също са на страната на родителското тяло и са се зарекли да не погледнат повече Селена Гомес, ако продължи да се самоунищожава с Джъстин Бийбър.