Бременната Лора Караджова е категорична в това, което е решила за детето си!

Щерката на Данчо Караджов - чаровната Лора Караджова взе важно и съдбовно, според нея, решение за бъдещото си бебе. Едва тези дни Лора Караджова се престраши да разкрие пола на чаканото си детенце, което ще бъде момиченце. Досега певицата криеше този факт от суеверие, присъщо на повечето бъдещи родилки.

Днес обаче Лора Караджова вече е по-уверена в себе си и бъдещето на детето си. Дори отсега е решила да направи нещо, което да подпомогне късмета на неродената й дъщеричка, а именно - името й. Лора Караджова се е консултирала със специалисти в областта на нумерологията и науката за имената на човека, от които е разбрала, че е от изключителна важност какво име ще дадат родителите на детето си.

[caption id="attachment_319708" align="alignright" width="300"]Лора Караджова Лора Караджова вярва, че името определя съдбата на човек и затова взе решението за детето си[/caption]

След няколко консултации със специалистите, Лора Караджова вече била убедена, че ще кръсти щерка си на името на татко си Данчо Караджов. Въпреки че все още не му го е съобщила със сигурност. Това разкриха близки до нея източници.

"Лора Караджова е супер модерно момиче във всички отношения. Няма как обаче да чакаш дете и да не станеш поне малко суеверен и вярващ в поверия и науки като астрология и нумерология например. Затова тя вече е взела решение за името на бебето, а бъдещият му татко е напълно съгласен с нея. А и дори всичко това да е просто фантазия, най-важни са мислите и вярата на човек - тя определя и бъдещето, при това до голяма степен", коментират близки на Лора Караджова.

Самата Лора Караджова се грижи добре за себе си и бъдещото си бебче, като е намалила значително участията си, а когато все пак се наложи да планира такива, дори не се докосва до чаша вино като преди.

Най-щастлив от очакването на бъдещото си внуче определено е самият татко на Лора Караджова - Данчо Караджов, който въпреки че още не е разбрал, че внучка му ще носи неговото име, няма търпение да я гушне.