Кортни Кардашиян обичайно я смятаме за модна икона. Само, че бременната моделка при   последната си поява в публичното пространство  разочарова с избор на бански. Вече в напреднала бременност  Кортни успя да цопне и в морето, като хич не се притесняваше от големия си корем. Непремерен обаче се оказа банският, който бе избрала, за да се наслади на морската вода.

Бременната Кортни Кардашиян лъсна с огромен корем (Барна се със старомоден  бански – Снимки)

Леопардовият принт директно нареди инфлуенсърката на първа линия сред нашите чалгаджийки, при това от зората на попфолка в България. И ако горнището изглеждаше далеч по-приемливо, то долната част на фамозния бански буквално втрещи феновете ѝ. “Бикините” на практика наподобяват гащета с подгънат навън шев – откровено старомодно и грозно попадение. Пищните форми на амбициозната модна икона пък никак не се връзват с въпросните гащи и изглеждат още по-безформени и подути.

Бременната Кортни Кардашиян лъсна с огромен корем (Барна се със старомоден  бански – Снимки) - Снимка 2

Така обичайната звезда на добрия моден вкус сътвори тотален гаф. Баба ѝ може и да се е плацикала с подобни гащи, но в 21. век си е за срам да се появиш по този начин. Леопардите също отдавна са в миналото и какво точно е накарало мис Кардашиян да се барне като баба си, остава мистерия. Да се надяваме, че оставащите месеци до раждането няма да родят и друга необичайна модна приумица.